Om oss

Hus Hytte og Hage er leverandør til firma og private.

Hus hytte og hage startet sin virksomhet under navnet Restaureringsverkstedet Vindusbevaring i november 2008. Da var det restaurering av vinduer og dører opp mot antikvariske prosjekter støttet av Riksantikvaren og Kulturminnefondet. Samtidig så nettbutikken www.vindusbevaring.no dagens lys. Her ble vareutvalget beslag, hengsler og vindusomramming og det som høret til det antikvariske arbeide som jeg hadde.

 

I 2017 startet jeg som forhandler av Møretyri Linoljeprodukter og har etterhvert opparbeidet en veldig stor kundekrets som er meget fornøyd med disse produktene, med Møretyri Terrasseolje som det selges mest av.

 

I 2019 skiftet jeg leverandør av nettbutikken over til 24 Nettbutikk , så i Oktober 2023 tok jeg skrittet og skiftet navn på nettbutikken til www.hushytteoghage.no. Dette gjorde jeg fordi jeg ønsker etter mange år i snekker / tømrer / restaureringsfaget å skifte yrke. Det som jeg nå vil satse på er å utvikle nettbutikken og utvide vareutvalget i retning av nettopp Hus hytte og Hage. Og satse på produkter av god kvalitet.

 

Hus Hytte og Hage fokuserer på å yte best mulig servise for våre kunder. Sortimentet utvides stadig, flere sterke partnere er med på laget.

 

Vi behandler hver enkelt ordre så godt vi kan slik at du får kvalitetsprodukter til en svært god pris så raskt som mulig. Vi arbeider for å ha en grønn linje i varesortementer. Dette gjenspeiles også i vår bruk av brukt emballasje så langt vi får til. Det er også en måte å bidra til miljøet på.

 

Ved å bruke internett som hovedsalgskanal reduserer vi utgiftene betraktelig, det betyr at vi ikke har dyre butikklokaler og heller ikke bruker midler på dyre salgskataloger. Utvalget i vår nettbutikk er derfor rimeligere enn hva du ville fått i ett varehus eller hos din lokale forhandler. Ønsker du å hente varer på vår adresse etter avtale, så ordner vi det.

Takk for at du tok deg tid til å besøke vår nettside, vi håper du trives og får en hyggelig handel.

 

Daglig leder

 

Kjell Sæternes