Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Fraktalternativer

Vi sender varer innenlands med Posten / Bring. Du unngår derfor uventet høye fraktkostnader som ofte er tilfelle ved bestilling fra firma som er registrert i utlandet.

 Ved bestilling kan du velge ønsket fraktmåte:

  •  Pakke i postkassen (kan velges når pakken veier under 4 kg og lengde + høyde + bredde ikke er   mer enn 90 cm)
  •  Pakke til hentested
  •  Pakke levert hjem

Fraktpriser

Hus Hytte og Hage har dynamisk frakt. Pris regnes ut ved bestilling, du velger fraktalternativ og belastes de faktiske fraktkostnadene i henhold til Posten sine satser.

NB! Kjøp av store eller tunge varer

Ved kjøp av varer som er så store eller tunge at de ikke kan leveres i én pakke, vil kun alternativ om å hente varer i butikk komme opp i kassen. Hvis store eller tunge varer ønskes tilsendt, må varene bestilles i flere ordre og fordeles i flere kolli, eller vi kan kontaktes for et frakttilbud på epost; post@hushytteoghage.no

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 264,-

Selger ikke til utlandet